Koronatiedote

päivitetty 16.7.2020

Olemme tulleet poikkeusoloissa siihen pisteeseen, että on aika avata ovet jälleen hallitusti ja porrastetusti myös jumppaajille. Tulemme heti tiistaista 5.5.2020 alkaen avaamaan asiakaspaikkoja sallitut 9 + ohjaaja. 1.6. lähtien rajoitukset sekä sisä- että ulkotiloissa höllentyvät vielä tästäkin ja voimme nostaa tuntien kapasiteettia 20:een. Teemme kaikkemme turvallisen harjoitteluympäristön varmistamiseksi, siihen tarvitsemme hieman myös sinun apuasi. 

– Varaathan paikkasi tunneilta, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Tunneille otetaan 20 asiakasta, minimimäärä tunneille edelleen 3 varausta.

– Koska paikkoja on vähemmän kuin normaalisti, pyydämme että otat huomioon muut jumppaajat perumalla varauksesi, mikäli olet estynyt tulemaan paikalle. Näin toimimalla mahdollisimman moni pääsee halutessaan osallistumaan tunneille. Online-treenit ovat edelleen käytössäsi.

– Zenana Kärkölän tunnit alkavat jälleen 10.8.

-Suihkut ja sauna on poissa käytöstä

– Lapsia ei toistaiseksi saa tuoda mukana treenin ajaksi

– Tunnit ovat poikkeuksellisesti 45min mittaisia. Tuntien väleissä on näin 15min, jona aikana edellisen tunnin treenaajat poistuvat. Seuraavan tunnin osallistujat odottelevat kiltisti vuoroaan oven takana. 

– Sisäänkäynti tunnille tapahtuu normaalisti vastaanoton kautta, ulos mennään takaovesta. Näin rajoitamme lähikontakteja studion tiloissa. Tavarat tuodaan tästä syystä treenin ajaksi saliin.

– Käytä ostoksia tehdessäsi ensisijaisesti verkkokauppaamme. 

– Tämä on varmasti itsestäänselvyys: mikäli et ole täysin terve, ethän tule paikalle lainkaan, vaan jäät kotiin lepäämään.

– Saapuessasi pese kädet

– Tunnille leimaaminen tapahtuu joko vastaanotossa tai ohjaajan mobiililaitteella. Vältämme myös leimaustilanteessa lähikontaktia.

– Mikäli lähipiirissäsi on koronavirustartunnan saanut, pidäthän 14 vuorokauden välin ennen palaamistasi treenaamaan.

– Oman jumppamaton käyttö/lainamaton suojaaminen on nyt ensiarvoisen tärkeää

– Omaa kasvomaskia saa ilman muuta käyttää tunneilla

– Suojaa muita yskimällä/aivastamalla kyynärtaipeeseen/hihaan

– Mikäli sinulla on kysyttävää mm. korteista, olethan meihin yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse

Suljettu Facebook -ryhmä on edelleen avoinna asikkaillemme ryhmäliikuntatunteja varten. Pääset sinne tätä linkkiä pitkin. Ryhmään on tervetulleita kaikki, joilla on voimassa oleva kortti Zenanaan. Ryhmään pääsee myös maksamalla kuukausimaksu 19€ verkkokaupassamme, pääset sinne tätä linkkiä pitkin

Tervetuloa treenaamaan, pidetään yhdessä huoli toisistamme!